tiistai 10. helmikuuta 2015

Punta hermosa // Pilvinen biitsipäivä

Viikonloppuna oli Brajanin veljen synttärit jonka vuoksi lauantaina talo oli täynnä sukulaisia. Sunnuntaina sen sijaan paettiin rannalle. Tottakai meidän tuurilla juuri sunnuntai oli pilvinen päivä kun taas lauantai oli super aurinkoinen ja kuuma.


Brajan, sen sisko ja serkku sekä meidän pieni vahtikoira Charli. Aina kun joku meni lähellekään vettä Charli oli tarkkana vahtimassa. Tossakin silmä tarkkana, koska Brajanin veli ja toinen serkku (noita serkkuja on varmaan miljoona, koska setiä ja tätejä on aivan järjetön määrä!) oli uimassa. Muuten se makoili rauhassa tossa pyyhkeen päällä, missäs muuallakaan.




Lauantaina ei ollut kovin tuulista mutta silti saatiin välillä nähdä aika suuria aaltoja. Just pari päivää sitten luin jostain, että Peru on aika suosittu surffaajien keskuudessa, koska aaltoja löytyy kaikille aloittelijoista kokeneisiin. Ollaanhan me Tyynen valtameren laidalla. Hyviä surffausmestoja on muun muassa Limassa sekä maan pohjois osissa missä myös rannat on todella upeita. Sinne haluan vielä tämän kolmen kuukauden reissun aikana!

 Tilattiin perinteinen Lomo saltado hiukopalaksi. Se tuotiin mukavasti jalallisella tarjottimella, jotta se oli helppo syödä tossa meidän "hiekkasohvassa". Oli niiin hyvää. Pakko syödä joku päivä uusiksi.

Ei jaksettu olla kuin reilut pari tuntia, koska pilvet ei suostuneet siirtymään auringon edestä. Ensi kerralla etsitään kuulemma parempi ranta. Mulle tottakai kelpaa mikä tahansa, kuhan siellä paistaa aurinko!


Rannalla juoksentelun jälkeen eräs pieni hauva oli melkoisen rauhallinen matkakaveri. Paitsi heti jos joku nousee autosta ulos niin se sekoo ihan täysin. Vahtikoira mikä vahtikoira.

xx Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti