maanantai 30. maaliskuuta 2015

Vihdoin

Hei vaan. Vihdoin ja viimein uutta postausta kehiin. Viime kerrasta onkin jo aikaa yli kuukausi. Lähdettiin reissuun, pidettiin hauskaa, nähtiin paljon, otettiin sitäkin enemmän kuvia ja lopulta jouduttiin ryöstön uhreiksi. Sinne meni puhelimet ja rahat. Puhelimen mukana meni myös kaikki mun kuvat, niin reissusta kuin sitä aikaisemmatkin. Brajanin kuvat oli onneksi ehtineet latautua iCloudiin, joten kaikkia ei sentään menetetty, HUH! Tottakai reissun jälkeen hajosi (tai sekosi) Brajanin läppäri, joten kuvia olikin sitten vähän vaikeampi saada mulle. Itse kun en Apple kansaan kuulu... No nyt pari puhelinta, yksi iPad ja muutamat kiukuttelut myöhemmin kuvat on vihdoin mulla. Seuraavana luvassa niiden siirtäminen turvaan ulkoiselle kovalevylle ja sen jälkeen vihdoin saan tänne tehtyä postausta (tai muutamaa) meidän reissusta. Kannattaa pysytellä hollilla, koska maisemat oli u-p-e-i-t-a!


Nämä kuvat taas on sunnuntailta, kun käytiin illansuussa kuvailemassa ja hengailemassa Mirafloresissa. Kaivoin ensimmäistä kertaa lähes kahteen vuoteen järkkärin esille ja sitä piti vähän testailla. Musta on niin helppo ottaa ja muokata kuvia puhelimella, etten ole jaksanut kantaa isoa kameraa mukana. Se on enemmän sellanen matkoilla kulkeva kaveri ja täällä Perussa taas en uskalla ottaa sitä joka paikkaan mukaan. Luojan kiitos en ottanut sitä mukaan myöskään sille meidän vähän kehnommin päättyneelle reissulle, koska silloinhan sitä ei enää olisi!Mä olisin niiiiin halunnut ostaa ton taulun ja tuode mukanani Suomeen. Sille olisi jo paikkakin valmiina! Tai no ei ihan kirjaimellisesti, koska eihän mulla ole edes asuntoa. Mutta sitten kun sellanen taas on, niin tollekin olisi paikka siinä sohvan yläpuolella. Hinta vain kirpaisi sen verran, että joutui tauluraukka jäämään vielä kadunvarteen kerjuulle. Että jos joltain löytyy ylimääräistä taskunpohjalta, niin täällä otetaan innokkaasti vastaan, jotta saadaan taulu rullalle ja mun mukaan koneeseen! Eiks toi nyt vois olla vaikka mun oma synttärilahja itselleni?


Kun en sitä taulua saanut mukaani, niin ostin sitten lohdutukseksi yhden uuden rannekorun. Tosta noin ton neljänneksi alimmaisen pinkin ihanuuden. Olisin halunnut lähes tulkoon noi kaikki.


Ja sitten vähän churroja, niitä on aina saatava. Olisin halunnut jätskiä, mutta taivaalla oli jotain ihmeellisiä sinisiä juttuja, jotka tukkivat auringon, joten ei ollut niin kuuma. Se virhe onneksi korjautui nopeasti ja tänään taas paistaa aurinko. Ainiin, Suomessa oleville tiedoksi, että aurinko on se taivaalla möllöttävä valon ja lämmön lähde. Joko se on näyttäytynyt siellä?

Nyt niiden reissukuvien kimppuun!

xx Karoliina

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti