maanantai 25. maaliskuuta 2013

Huacachina, Ica: Sandboarding


Tästä lähteeeeee! Homman nimi siis sandboarding. Enkä siis todellakaan tiennyt, mitä oli luvassa. Oltiin ensinnäki ihan väsyneitä jo viinikierroksesta ja yritettiin vaihtaa tää koko homma seuraavalle päivälle, mutta oltiin kuulemma vähän myöhässä, koska koko homma oli alkamassa 5min kuluttua. ÄÄÄÄ MITÄ? Vauhil vaan tennarit jalkaan, kamera hostellille turvaan ja menoks! No tossa me istuttiin ja mietittiin, mitä nyt tapahtuu.



Tapahtu sitä, että tälläsellä vastaavanlaisella sandbugilla päräytettiin dyyneille. Mulla ei todellakaan oo kuvia siitä, kun liikuttiin tollasella, koska puristin nyrkit punasina sitä edessä ollutta kahvaa ja huusin. :DD Ei nimittäin oltu millään sunnuntaiajelulla vaan vedettiin dyynejä ylös ja alas. Ja alas todellakin suuuper jyrkkiä ja korkeita kohtia. Olo oli ku vuoristoradassa. Yhdessä vaiheessa mulla oli kaverin kamera kädessä ja siinä kaikessa rauhassa otin kuvaa aavikosta, ni eiköhän tää kuski just silloin päätä vetää alas suurimmasta dyynistä mitä löytyy! Kuulin vaan kun kaveri vieressä rupes manaamaan "no, no, noooooo", käänsin katseen eteenpäin ja näin, kuinka maailma loppu siihen. Oikeesti, mikä fiilis! Me vaan naurettiin ja huudettiin ja sit naurettiin vähän lisää.


Jossain vaiheessa pysähdyttiin ihailemaan maisemia, hengittämään ja tietty ottamaan kuvia.

Somelaiset dyyneillä

Sitte vähä lisää sekopäistä ajamista pitkin dyynejä, jonka jälkeen uus breikki. Laudat jalkaan!

Näin se olis pitänyt tehä...
...mut ei se näköjää ihan niin menny. Mitähän mä teen täs??
Mähän tosiaan suurimman osan ajasta seisoskelin tuolla ylhäällä, kun lauta oli vähän iso. Hah just, höpöhöpö. Niinhän mä teen aina, kun ollaan menos laskemaan. Mut kyl mä oikeesti laskin, kun sain toisen laudan. Ja kaaduin... Oli kuulemma vaikeampaa ku snowboarding, itehän en oo ikinä laudalla laskenu, joten no comments. Mut hiekkaa ainaki lens. Oltiin kaikki ihan valmiita suihkuun tän reissun jälkeen. Varsinki Aino, joka päätti vetää kunnon voltit tuolla. :D Niin tai siis oltais oltu valmiita suihkuun, mutta vettähän ei suihkusta ennen iltaysiä saatu, joten hypättiin hostellin altaaseen. Kiva hiekkakasa sinne, mut paskasta se oli jo valmiiks, joten eipä haitannu.

x Karoliina

Ps. Osa kuvista kreditit Ainolle ja sen iPhonelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti