keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

Punta Negra

Holaaaa. Käytiin viime viikonloppuna kaveriporukalla tuolla vähä etelämmässä. Päätettiin siis ensin, että lähetään sinne rannalle päiväks. No lauantaina aamul sit tuli viestii ja soittoo, et miten olis hei camping meininki? Me hetki siinä pohdittii, et tarkottaaks ne nyt ihan telttailumeininkii vai mitä. Joojoo yötä siellä, teltta löytyy, pitää vaa hankkia makuupussi tms. Me mitään makuupusseja jaksettu ruveta osteleen, joten mulle mun viltti messii ja kämppikselle sängyn päiväpeitto. Salaa tietenkin. :D Siinä me sit tungettiin kamoja kassiin ja pohdittiin, että mitähän tästä tulee. Ja kuinka turvallista rannal yöpyminen on...

Yhen aikaa suunnattiin kaikki ensin yhessä lounaalle ja siitä sitte viimisten kamojen haaliminen ja matkaan! Matkan aikana käytiin kaupassa, itse asiassa toisessakin ja kolmannessa, tankkaamassa, ajettiin väärästä liittymästä ja päädyttiin ajamaan takasin päin, oltiin nälkäisiä, eksyksissä, kyseltiin ohikulkijoilta millä rannalla saa leiriytyä, etsittiin niitä rantoja ja vihdoin löydettiin. Silloin tietenkin oli jo pilkkopimeää ja meillä vain yksi taskulamppu ja mun puhelimen lamppu (joka oli kirkkaampi kuin upouusi taskis...). Ei siinä muuta ku kamat ulos autosta ja telttaa kasaamaan. Eiku hei, ei nää muut osaa pystyttää telttaa, edes teltan omistaja! No meikä reippaana partiolaisena käskytti muita (enpä oo muute ennen kasannu telttaa enkuks) ja teltta saatiin pystyyn. Ilman mua ne olis varmaanki kääriytyny niihi kankaisii ja nukkunu siinä.


Siinä samalla ku niiden kahen lampun avulla pystytettiin telttaa osa porukasta rupes kasaamaan nuotiota. Ei mut hei, mites nuotio kasataa? Karoooooo. Niin no se oli sitte seuraavana vuorossa. Sytty muute heti ekalla!


Hiukkasen tuli kuuma siinä teltan pystyttämisessä. Loppuporukka kuoli ton ilmapatjan täyttämisessä. Oli meinaan letku väärällä puolella niillä kiinni niin ei ilma kulkenu vaikka kuinka yrittivät. :DD Ruokana tuttuja ja turvallisia hodareita, koska ei löydetty mistään mitään parilan tyylistäkään. Lopulta tän kuvan ottamisen jälkeen aukes viini- ja rommipullot.



Karu totuus seuraavana aamuna. Pitiks se auto nyt sinne rannalle asti ajaa?? Ei muuta ku beach barin työntekijät apuun ja auton kaivaminen hiekasta alkakoon. Ja koska Perussa ollaan, niin tyttöjen apuu ei kaivata.

Karu totuus nro 2. Kaikki paikat ihan täynnä hiekkaa. Meinaan että ihan kaikki. Joku yritti yöllä tunkea sitä ilmapatjaa sinne telttaan sillä tuloksella, että kaikki hiekat levis sinne. Ja patjahan ei tietenkään mahtunu. Eikä ketään todellakaan kiinnostanu alkaa siivoamaan keskellä yötä pilkkopimeässä ilman minkäänlaisia välineitä. Nukuttiin loppujen lopuks parilla makuupussilla, koska vilttejä ei viititty sinne hiekkakasaan levittää.


Kyllä se auto sieltä loppujen lopuks irtos (ja uppos ja irtos uudelleen), jonka jälkeen pakattiin kamat ja suunnattiin muualle. Asia on yks kaupunki siinä lähellä ja sinne mentiin ensinnäkin vessaan pesemään hiekkoja pois (suihkua kun ei ollut) ja sitte syömään. Chicken ceasar salad oli järkyttävän kokonen enkä todellakaan pystynyt sitä kokonaan syömään. Se koko ei kyl tosta kuvasta ihan selvene, mutta sanotaan niin, että se oli kunnon jättikulho. Taustalla tosiaan normaalikokonen lasi.

Tänään juhlitaan kämppiksen synttäreitä ja huomenna on koululla orientaatio eli Bienvenidos. Illalla suunnataan viikonlopuksi Icaan, mutta siitä lisää myöhemmin! Adios!

x Karoliina

1 kommentti:

  1. Ei hitsi näyttää niin ihanalta! Ja et arvaa kun hajosin tolle auto kuvalle :D

    VastaaPoista